Koop Sheabutter en steun OSM

Sheabutter

Koop Shea Butter en steun OSM

Shea butter is een geweldig produkt!

Het is enorm goed voor je huid.
Je kunt het gebruiken voor het herstel van wondjes, schrale plekken, vingerkloven, schrale lippen, brandwonden, en zelfs haaruitval! Een heel klein beetje is al voldoende voor een snel en verbluffend resultaat.

Een praktijkvoorbeeld:

Tijdens een reis in het binnenland van Sierra Leone kwam ik een man tegen die een paar dagen daarvoor een steekvlam in zijn gezicht had gekregen. Men vroeg of ik een medicijn had. Het enige wat ik bij had was een potje sheabutter voor eigen gebruik. Ik besloot hem daar een beetje van te geven.

Sheabutter wordt gemaakt van de noot van de sheabutter boom. Deze groeit alleen in bepaalde delen van Afrika. Sheabutter wordt in de cosmetica industrie gebruikt als een zeer verrijkend produkt, maar doorgaans in kleine hoeveelheden gemengd met andere
produkten. Deze sheabutter is 100% natuurlijk, vrij van toevoegingen en met de hand gemaakt door lokale vrouwen in Benin.

Wilt u ook het allerbeste voor uw huid en het werk van OSM steunen? Bestel dan een of meerdere potjes sheabutter!

Een potje sheabutter kost 6,50 euro. De verzendkosten zijn 5,95 euro.
Bestelt u meerdere potjes, dan blijven de verzendkosten eenmalig 5,95, tot aan een gewicht van 10 kilo.

U bestelt door hiernaast op ‘bestellen’ te klikken en het machtigingsformulier in te vullen. In het tekstveld onderaan kunt u eventueel aangeven hoeveel potjes u wenst.