Koop Sheabutter en steun OSM

IMG_1855Shea butter is een geweldig produkt!

Het is enorm goed voor je huid.
Je kunt het gebruiken voor het herstel van wondjes, schrale plekken, vingerkloven, schrale lippen, brandwonden, en zelfs haaruitval! Een heel klein beetje is al voldoende voor een snel en verbluffend resultaat.

Een praktijkvoorbeeld:

Tijdens een reis in het binnenland van Sierra Leone kwam ik een man tegen die een paar dagen daarvoor een steekvlam in zijn gezicht had gekregen. Men vroeg of ik een medicijn had. Het enige wat ik bij had was een potje sheabutter voor eigen gebruik. Ik besloot hem daar een beetje van te geven.

P1020885aP1020909aP1030091a

Foto 1 laat de man zien voordat de sheabutter werd aangebracht (klik om uit te vergroten…)
Foto 2  is twee dagen later
Foto 3 is nog een dag later.

Sheabutter wordt gemaakt van de noot van de sheabutter boom. Deze groeit alleen in bepaalde delen van Afrika. Sheabutter wordt in de cosmetica industrie gebruikt als een zeer verrijkend produkt, maar doorgaans in kleine hoeveelheden gemengd met anderesheaslider2 produkten. Deze sheabutter is 100% natuurlijk, vrij van toevoegingen en met de hand gemaakt door lokale vrouwen in Benin.

Wilt u ook het allerbeste voor uw huid en het werk van OSM steunen? Bestel dan een of meerdere potjes sheabutter!

Een potje sheabutter kost 7,50 euro. De verzendkosten zijn 6,95 euro.
Bestelt u meerdere potjes, dan blijven de verzendkosten eenmalig 6,95, tot aan een gewicht van 10 kilo.

bestellenU bestelt door hiernaast op ‘bestellen’ te klikken en het machtigingsformulier in te vullen. In het tekstveld onderaan kunt u eventueel aangeven hoeveel potjes u wenst.

Translate »